Struintocht door het bos van inzicht

Laat de hectiek van het leven achter je, ontdek innerlijke rust en herstel de balans tussen werk, gezin en zelfzorg. Klaar voor een moment van welverdiende ontspanning

Herken je deze uitdagingen?

* Voel je de constante druk om voor anderen te zorgen, zowel op het werk als thuis?

* Merk je dat het jongleren tussen verschillende rollen je emotioneel uitput?

* Heb je het gevoel tekort te schieten, zowel op professioneel als persoonlijk vlak?

* Ervaar je een gebrek aan tijd voor jezelf, te midden van zorgtaken en werk?

Stel je voor ...

Wandel door het rustgevende Drents Friese Wold, omringd door de fluisteringen van de natuur. Voel niet alleen de last van het hectische leven van je schouders glijden, maar ontdek ook de kunst van een gezonde balans tussen werk en privé. Realiseer je de ruimte voor jezelf en jouw gezin, een kostbaar moment van samenzijn in de dagelijkse drukte. Die beklemmende schuldgevoelens wanneer je tijd voor jezelf neemt? Ze vervagen. Op deze wandeling geven we je toestemming om te genieten van kostbare momenten van zelfzorg en ontspanning, zonder het gevoel anderen tekort te doen. Stel je voor dat je niet alleen het gevoel hebt dat je het goed doet op het werk en in jouw rol als moeder en partner, maar ook inzichten verkrijgt zonder je eigen welzijn te verwaarlozen. Je bent een sterke, zorgzame moeder, maar bovenal een persoon die recht heeft op innerlijke rust. Dit is geen gewone wandeling. Het is een reis waar jouw verlangens werkelijkheid worden en waar je diepgaande inzichten opdoet. Doe mee en ontdek de magie van balans, zelfzorg en het gevoel hebben dat je precies op de juiste plek bent, in het Drents Friese Wold.

Wat gaan we doen?

  • Wandelen: We nemen een rustige wandeling van ongeveer 1,5 uur, van maximaal 5 kilometer. 
  • Locatie: In het prachtige Drents Friese Wold te Appelscha, verzamelen we op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum
  • Comfortabel onderweg: Draag je wandelschoenen en kleding waar jij je fijn in voelt

Wat krijg je?

  • Een kalmerende wandeling in het Drents Friese Wold.
  • Een intieme groep van maximaal 4 vrouwen voor persoonlijke aandacht.
  • Een reflectieboekje en pen om jouw innerlijke reis vast te leggen. 
  • Een week van tevoren ontvang je een vragenlijst om je voor te bereiden op de wandeling, waardoor je diepgaande inzichten kunt verkrijgen tijdens de wandeling. 

Investering: Slechts €22,50 voor een waardevolle stap naar innerlijke rust.

Aanmelden uiterlijk voor 24 juni 2024.

Datum: Woensdagochtend 26 juni 2024 om 9:00

Ontsnap aan de stress, vind balans en ontdek een hernieuwde verbinding met jezelf. Kom en wandel met ons mee met deze Struintocht. Laat de stress achter en ontdek balans te midden van de natuur.

Over Annelies:

Ze is een ervaren zorgprofessional die gespecialiseerd is in stressmanagement en welzijn. Haar reis begon in de zorg als werknemer, dus ze kent als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

Annelies heeft zelf in jouw schoenen gestaan, en die ervaring, gecombineerd met haar professionele achtergrond, maakt haar echt geschikt om jou te helpen. Haar aanpak richt zich op het versterken van veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het doorbreken van die vervelende patronen.

Met haar expertise in stressmanagement en veerkracht wil ze mensen helpen om sterker te staan, zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Als jij behoefte hebt aan een positieve verandering, aan meer balans en voldoening, zou ik je zeker aanraden om eens met Annelies te praten over jouw welzijn en persoonlijke groei.

Een transformerende stap naar innerlijke rust, waar stress wijkt voor een diep gevoel van balans. Deze wandeling is niet slechts een moment in de natuur; het is een krachtige investering in jouw welzijn. Een unieke kans om de verbinding met jezelf te herontdekken en veerkrachtig te groeien in het evenwicht van jouw leven.

Waarom nog wachten? Schrijf je in voor deze bijzondere wandeling, waar jij en jouw welzijn absoluut centraal staan. Een waardevol cadeau aan jezelf, een reis naar rust en balans. Tot binnenkort in het Drents Friese Wold!

De workshop was een verademing. Het voelde als een rustpunt te midden van de drukte van het dagelijks leven. Het gaf me niet alleen een moment om te ademen, maar ook om te reflecteren. Het was waardevol, in die zin dat het me in staat stelde om dieper na te denken over mijn eigen behoeften en gedachten.
Anoniem