Struintocht door de seizoenen

Laat de hectiek van het leven achter je en ontdek innerlijke rust terwijl je leert de balans te herstellen tussen werk, gezin, en zelfzorg. Klaar voor een moment van welverdiende ontspanning?

Herken je deze uitdagingen?

Voel je de constante druk om voor anderen te zorgen, zowel op het werk als thuis?

Merk je dat het jongleren tussen verschillende rollen je emotioneel uitput?

Heb je het gevoel tekort te schieten, zowel op professioneel als persoonlijk vlak?

Ervaar je een gebrek aan tijd voor jezelf, te midden van zorgtaken en werk?

Pieker exit: Grip op je gedachten

Stel je voor ...

Wandel door rustgevende natuurlijke omgevingen, omringd door de fluisteringen van de natuur. Voel niet alleen de last van het hectische leven van je schouders glijden, maar ontdek ook de kunst van een gezonde balans tussen werk en privé. Realiseer je de ruimte voor jezelf en jouw gezin, een kostbaar moment van samenzijn in de dagelijkse drukte. Die beklemmende schuldgevoelens wanneer je tijd voor jezelf neemt? Ze vervagen. Tijdens deze workshops geven we je toestemming om te genieten van kostbare momenten van zelfzorg en ontspanning, zonder het gevoel anderen tekort te doen. Stel je voor dat je niet alleen het gevoel hebt dat je het goed doet op het werk en in jouw rol als ouder en partner, maar ook inzichten verkrijgt zonder je eigen welzijn te verwaarlozen. Je bent een sterke, zorgzame ouder, maar bovenal een persoon die recht heeft op innerlijke rust. Dit is geen gewone workshop. Het is een reis waar jouw verlangens werkelijkheid worden en waar je diepgaande inzichten opdoet. Doe mee en ontdek de magie van balans, zelfzorg en het gevoel hebben dat je precies op de juiste plek bent.

Wat staat je te wachten?

🍂 Herfst: reflectie en stabiliteit 🍂

 • Thema’s: Loslaten van stress, reflectie op veranderingen, vinden van stabiliteit, en omgaan met overgangen.
 • Locatie: Buiten in het Drents Friese Wold, met nadruk op natuurwandelingen, meditatie en reflectieve schrijfoefeningen in een natuurlijke omgeving.
 • Datum: Woensdag 16 oktober 9:00 – 12:00

❄️ Winter: innerlijke rust en zelfzorg ❄️

 • Thema’s: Zelfcompassie, emotionele balans, rust vinden in drukke tijden, en zelfreflectie.
 • Locatie: Binnen, in mijn praktijk in het gezondheidscentrum in Oosterwolde, een comfortabele en rustgevende binnenruimte. Activiteiten omvatten meditatie en het maken van visionboards.
 • Datum: Woensdag 15 januari 9:00 – 12:00

🌳 Lente: groei en vernieuwing 🌳

 • Thema’s: Nieuwe perspectieven, veerkracht, persoonlijke groei, en het ontdekken van mogelijkheden.
 • Locatie: Buiten in het Drents Friese Wold, met nadruk op natuurwandelingen en reflectieve oefeningen in een natuurlijke omgeving.
 • Datum: Woensdag 23 april, 9:00 – 12:00

🌞 Zomer: vitaliteit en balans 🌞

 • Thema’s: Energieniveau beheren, ontspanning, gezonde grenzen stellen, en herstel van energie.
 • Locatie: Buiten in het Drents Friese Wold, waar je kunt genieten van natuurwandelingen en reflectieve oefeningen in een natuurlijke omgeving.
 • Datum: Woensdag 18 juni, 9:00 – 12:00
 • Wandelen: We maken een rustige wandeling van ongeveer 1,5 uur, over maximaal 5 kilometer.
 • Locatie: We verzamelen bij het bezoekerscentrum van het prachtige Drents Friese Wold te Appelscha (herfst, lente en zomer). In de winter zal de workshop plaatsvinden in mijn praktijk. 
 • Comfortabel onderweg: Draag je wandelschoenen en kleding waar je je prettig in voelt.
Wat krijg je?
 • Een rustgevende en inspirerende omgeving voor elke workshop.
 • Persoonlijke aandacht in een intieme groep van maximaal 4 personen.
 • Een reflectieboekje en pen om jouw innerlijke reis vast te leggen.
 • Vooraf ontvang je een vragenlijst ter voorbereiding, zodat je tijdens de wandeling diepere inzichten kunt opdoen.
De workshop was een verademing. Het voelde als een rustpunt te midden van de drukte van het dagelijks leven. Het gaf me niet alleen een moment om te ademen, maar ook om te reflecteren. Het was waardevol, in die zin dat het me in staat stelde om dieper na te denken over mijn eigen behoeften en gedachten.
Anoniem

Bespaar €100 met de Vier Seizoenen Workshops!

Betaling in één keer:

Betaling in termijnen:

Losse boeking:

 • Individuele workshops zijn beschikbaar voor €85 per workshop.
 • Geen recht op de gratis online training.
Over Annelies:

Annelies is echt een toegewijde zorgprofessional met een schat aan ervaring. Haar carrière begon in de zorg als werknemer, en door haar eigen levenservaring begrijpt ze de uitdagingen van het leven als geen ander.

Ze heeft zelf ook moeilijke momenten gekend, wat haar in staat stelt om jou optimaal te ondersteunen tijdens jouw eigen moeilijke periode. Haar aanpak is gericht op het versterken van jouw veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het bieden van een veilige ruimte om jouw emoties te uiten.

Met haar expertise helpt ze je om sterker te worden, zodat je zelfstandig verder kunt groeien. Als je op zoek bent naar positieve verandering, meer balans en voldoening, dan is Annelies de juiste persoon om samen mee te werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een jaar vol groei, balans en innerlijke rust. Ontsnap aan de stress, vind balans, en ontdek een hernieuwde verbinding met jezelf. Kom en ontdek de magie van de Vier Seizoenen Workshops.

Lees de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft.