Bij psychosociale therapie/counseling begint jouw reis naar persoonlijke groei met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, volledig kosteloos.

Tijdens deze ontmoeting leren we elkaar kennen, bespreken we jouw behoeften en leg ik mijn werkwijze uit. Op het einde van ons gesprek zetten we de eerste stappen richting jouw doelen en stel ik een zorgplan op. Het kennismakingsgesprek neemt ongeveer een half uur in beslag.

Als je besluit verder te gaan, gaan we dieper in op jouw vraag en achtergrond tijdens de intake. Samen creëren we een duidelijk beeld van wie jij bent en hoe we jouw traject zullen vormgeven. We plannen vervolgsessies in, met een gemiddelde frequentie van één keer per 14 dagen. Uiteraard zijn aanpassingen mogelijk als dat beter bij jouw situatie past.

Elke sessie richten we ons op de specifieke vragen en uitdagingen die jij wilt aanpakken. Soms kan er na een sessie zelfs huiswerk worden gegeven, indien dat jouw groei ondersteunt.

Flexibiliteit staat centraal, want onze sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, online, of zelfs buiten, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.

Maak vandaag nog een afspraak voor dat belangrijke eerste gesprek. Je verdient het om de beste versie van jezelf te worden.