Tarieven

  • Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
  • Individuele sessie, €85,- per uur.
  • Duo sessie, €107,50 per uur.
  • Outdoor coaching €122,50 per 1,5 uur.

De gesprekken vinden meestal eenmaal per veertien dagen plaats. De duur van de sessies is 1 uur. 

 

Tarieven werkgever

  • Individuele sessie via de werkgever, €125 per uur.
  • Outdoor coaching van 1,5 uur, €187,50
  • Intervisie in overleg. 

 

Annelies Trox kent geen lange wachttijden. Afhankelijk van de mogelijkheden in jouw en Annelies haar agenda lukt het meestal om binnen een aantal weten een eerste gesprek te plannen. 

 

Betaling

Na de sessie ontvang je de factuur via de mail en wordt je verzocht om binnen 7 dagen het verschuldigde bedrag over te maken. Je dient zelf de factuur in bij de zorgverzekeraar voor de eventuele vergoeding. 

 

Annuleren

Indien een afspraak minder dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd dan wordt een sessie van 1 uur in rekening gebracht. 

 

Via de zorgverzekering

Ik ben erkend Registertherapeut RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Ik ben aangesloten bij de NFG (Nationale Federatie Gezondheidszorg). Dit maakt het mogelijk therapeutische consulten te laten vergoeden door je aanvullende zorgverzekering. Je betaalt vanuit de aanvullende zorgverzekering geen eigen risico. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om voor vergoeding in aanmerking te komen. 

VPMW 9004

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen voor alternatieve zorg vanaf 2023.

 

Vergoeding kosten

De kosten hiervan kunnen worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling (kijk voor de voorwaarden op www.belastingdienst.nl).

Daarnaast vergoeden werkgevers nog wel eens een coachingstraject als het gaat om re-integratie, preventie, loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je navragen bij je werkgever.