Vergoedingen en tarieven

 

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
  • Individuele sessie, €82,50 per uur.
  • Duo sessie, €105,- per uur.
  • Outdoor coaching €120,- per 1,5 uur.
  • Individuele sessie via de werkgever €125 per uur.

De gesprekken vinden meestal eenmaal per veertien dagen plaats. De duur van de sessies is minimaal 1 uur en maximaal 1 uur en een kwartier. 

 

Via de zorgverzekering

Ik ben erkend Registertherapeut RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Ik ben aangesloten bij de NFG (Nationale Federatie Gezondheidszorg). Dit maakt het mogelijk therapeutische consulten te laten vergoeden door je aanvullende zorgverzekering. Je betaalt vanuit de aanvullende zorgverzekering geen eigen risico. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om voor vergoeding in aanmerking te komen. 

VPMW 9004

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen voor alternatieve zorg vanaf 2023.

Vergoeding kosten

De kosten hiervan kunnen worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling (kijk voor de voorwaarden op www.belastingdienst.nl).

Daarnaast vergoeden werkgevers nog wel eens een coachingstraject als het gaat om re-integratie, preventie, loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je navragen bij je werkgever.

Coronamaatregelen

Ik neem in mijn praktijk de maatregelen die worden geadviseerd door het RIVM

Afspraak annuleren

Wanneer je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan verwacht ik van jou dat je dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch via app of e-mail aan mij doorgeeft. Wanneer je zonder bericht van verhindering niet verschijnt op een gemaakte afspraak, dan wordt een sessie van één uur in rekening gebracht.