Een uniek traject van 6 maanden naar minder stress en meer genieten. Met wekelijkse sessies, praktische opdrachten en to-the-point video’s maken de weg vrij naar een gebalanceerd, bloeiend leven. Ontdek zelfzorg op een nieuwe manier en start jouw reis naar welzijn nu.

Dit traject is wat voor jou als …

  • Je sterk verantwoordelijk voelt om voor anderen te zorgen, wat behoorlijk stressvol kan zijn
  • Het constant jongleren om alle ballen in de lucht te houden je uit put en leidt tot mentale vermoeidheid
  • Je het gevoel ervaart tekort te schieten, zowel op het werk als privé, en het lijkt alsof je niet aan de verwachtingen kunt voldoen
  • Je nauwelijks tijd voor jezelf hebt; je dagen zijn gevuld met zorgtaken en werk, waardoor er bijna geen tijd overblijft voor persoonlijke ontspanning
  • Je zorgen maakt dat als je niet op een andere manier met deze stress omgaat, de situatie alleen maar erger zal worden

Stel je voor…

Te midden van de zorgtaken en de constante druk, ontdek je een verlangen naar rust en tijd voor jezelf. Je wenst een leven waarin de balans tussen werk en privé hersteld is. Het verlangen naar minder stress, meer innerlijke rust en kostbare momenten van ontspanning drijft je naar een nieuw hoofdstuk van welzijn en bloei. Dat is precies waar dit traject je in begeleidt, naar het vervullen van dit verlangen naar een evenwichtig en zorgeloos leven.

Wat houdt het traject in?

11 sessies in de praktijk of lekker buiten in het bos.

* Een doordacht werkboek met oefeningen, afgestemd op jouw behoeften, voor een persoonlijke groei. Om ervoor te zorgen dat deze waardevolle bronnen perfect aansluiten op jouw reis, ontvang je de video's en oefeningen in zorgvuldig samengestelde stukjes, passend bij het thema van het moment.

* Gerichte feedback op de oefeningen uit het werkboek om jouw groei te versnellen, gedurende 6 maanden. * Beschikbaar voor ondersteuning via mail/ whatsapp tijdens werkuren, zodat je nooit alleen staat.

Over Annelies:

Ze is een ervaren zorgprofessional die gespecialiseerd is in stressmanagement en welzijn. Haar reis begon in de zorg als werknemer, dus ze kent als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

Annelies heeft zelf in jouw schoenen gestaan, en die ervaring, gecombineerd met haar professionele achtergrond, maakt haar echt geschikt om jou te helpen. Haar aanpak richt zich op het versterken van veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het doorbreken van die vervelende patronen.

Met haar expertise in stressmanagement en veerkracht wil ze mensen helpen om sterker te staan, zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Als jij behoefte hebt aan een positieve verandering, aan meer balans en voldoening, zou ik je zeker aanraden om eens met Annelies te praten over jouw welzijn en persoonlijke groei.

Na deze 6 maanden: 

Na zes maanden van toegewijde deelname aan dit traject, ontwaak je als een nieuwe versie van jezelf. De last van constante verantwoordelijkheid lijkt te zijn opgelicht, waardoor je meer ademruimte en innerlijke kalmte ervaart.

Je voelt een golf van hernieuwde energie en vitaliteit, waardoor de vermoeidheid van het voortdurend jongleren met verschillende rollen plaatsmaakt voor veerkracht en evenwicht. In plaats van je constant tekortschieten te voelen, betreed je nu een fase van zelfverzekerdheid waarin je gelooft in je vermogen om te bloeien, zowel op het werk als in je persoonlijke leven.

Te midden van eens overvolle dagen ontstaat er ruimte voor kostbare momenten van ontspanning en genot. Deze momenten koester je zonder schuldgevoelens, omdat je hebt geleerd dat zelfzorg niet alleen belangrijk is, maar ook een recht dat je jezelf mag gunnen.

Zorgen over een toekomst vol stress verdwijnen. Met nieuwe methoden om stress aan te pakken, kijk je met vertrouwen naar wat de toekomst brengt. Onzekerheid verandert in zelfvertrouwen, en wat gisteren onduidelijk leek, wordt vandaag een hoopvolle en verwachtingsvolle toekomst.

Na dit traject ben je niet alleen getuige geweest van verandering; je hebt het persoonlijk ervaren. Je voelt je bevrijd, vol energie, zelfverzekerd en volledig in controle over je leven. Het traject heeft niet alleen de deur geopend naar welzijn, maar ook naar een toekomst die straalt van tevredenheid. Dit is jouw verhaal van groei, rust en bloei.

"Door het volgen van het traject heb ik geleerd om mijn onzekerheden om te zetten naar mogelijkheden en heb ik mijn eigen kracht geleerd te versterken."
Anita Zeeman
Jouw investering: 

Neem deel aan dit traject op jouw eigen manier. De combinatie van de sessies en oefeningen uit het werkboek past op een haalbare en ontspannen manier in jouw leven.

Ga in jouw eigen tempo. In dit traject krijg je praktische handvatten die je in je dagelijkse routine kan integreren. Zo kun je stap voor stap groeien en bloeien op een natuurlijke manier.

Wat betreft de investering, dit waardevolle traject is bereikbaar met 6 termijnen van €217. Het is goed om te weten dat de sessies (deels) vergoed kunnen worden via een aanvullende verzekering. 

Voor meer informatie over vergoedingen voor alternatieve zorg vanaf 2024, bekijk hier.

Ik heb vol vertrouwen in de effectiviteit van dit traject. Na drie sessies evalueren we samen. Als het niet aan jouw verwachtingen voldoet, ontvang je het resterende bedrag terug.

Overweeg je om het volledige bedrag van €1247 in één keer te betalen? Dan bespaar je meteen €55. Een investering in jouw welzijn. Jij verdient dit!