Mijn kinderen en ook ik zelf hebben veerkracht en zijn in staat om onze weg te vinden in en door een moeilijke periode van ons leven.

  ~ Ingrid~

  Veel heb ik gehad aan de gesprekken met Annelies. 

  Vooral de wandelingen waarin ze met beelden uit de natuur duidelijk maakte hoe ik kon omgaan met mijn angst en bezorgdheid. 

  Zo gaat het beeld van een klein, buigzaam maar krachtig boompje met me mee. 

  Mijn kinderen en ook ik zelf hebben veerkracht en zijn in staat om onze weg te vinden in en door een moeilijke periode van ons leven.

  Al vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd en had ik het gevoel dat zij me kon helpen om de boel weer op de rit te krijgen en weer in “control” te komen.

  ~ Man, begin 40 ~

  Zoals waarschijnlijk vele mensen had ik ook mijn mentale ups en downs, maar het lukte mij altijd om mezelf weer te herpakken en het tij te keren. Tot ongeveer een jaar geleden… op dat moment zat ik al voor langere tijd slecht in mijn vel en dat had z’n uitwerking op mijn gezondheid en mijn omgeving. Maar hulp zoeken dat zat niet in de aard van het beestje en ik was echt aan het “overleven”. Mede door mensen in mijn omgeving heb ik uiteindelijk toch ingezien dat dit niet langer kon en ben ik bij Annelies terecht gekomen. Al vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd en had ik het gevoel dat zij me kon helpen om de boel weer op de rit te krijgen en weer in “control” te komen. In een aantal sessies heb ik enorm veel geleerd over mezelf, de omgang met anderen en ook onverwerkte dingen uit het verleden alsnog een plekje kunnen geven. Hierdoor heb ik veel meer grip op mijn gedachten gekregen en dus ook op dagelijks situaties in het werk en privé. En bovenal heeft deze positieve ervaring me doen beseffen dat het geen zwakte is als je hulp zoekt. Bottomline was 2022 een bewogen jaar, maar wel eentje die ik niet had willen missen en ik ben Annelies daar enorm dankbaar voor.

  In de sessies stelde Annelies me de juiste vragen waardoor ik een beter zicht kreeg op mijn valkuilen en gaf ze tegelijkertijd praktische suggesties om daar anders mee om te gaan.

  ~ Jeltje ~

  Ik zocht naar manieren om meer rust in mijn hoofd te krijgen en niet altijd ‘aan’ te hoeven staan om zo beter in balans te komen. 

  In de sessies stelde Annelies me de juiste vragen waardoor ik een beter zicht kreeg op mijn valkuilen en gaf ze tegelijkertijd praktische suggesties om daar anders mee om te gaan. Met verschillende oefeningen gaf ze me veel inzicht in mijn gedrag zodat ik daarop kon bijsturen. 

  Annelies heeft een hele fijne rustige en ontspannen manier van werken en geeft je praktische tools waarmee je zelf aan de slag kunt.  Kortom een fijne coach, waar ik veel aan heb gehad! 

  Door het volgen van de coaching heb ik geleerd mijn onzekerheden om te zetten naar mogelijkheden en heb ik mijn eigenkracht geleerd te versterken.

  ~ Anita Zeeman ~

  Het afgelopen jaar heb ik coaching gehad van Annelies Trox van de praktijk voor psychosociale therapie en coaching. De keuze om naar Annelies te gaan was snel gemaakt na een prettige kennismaking en de wijze waarop de coaching zou worden opgebouwd. Ik heb er veel aangehad, omdat Annelies er prettig kan luisteren en goede technieken gebruikt om mij inzicht te bieden in mijn valkuilen en mogelijkheden. Door het volgen van de coaching ga ik met veel plezier naar mijn opleiding en heb ik geleerd mijn onzekerheden om te zetten naar mogelijkheden en heb ik mijn eigenkracht geleerd te versterken.

  Van nature was ik terughoudend bij het aanvaarden van hulp. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb.

  ~ Jacob Wijma ~

  Voor het eerst in mijn bijna 50 jarige leven hulp gezocht voor de verwerking van een, voor mij traumatische ervaring. Van nature was ik terughoudend bij het aanvaarden van hulp. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Annelies heeft mij op een fantastische manier geholpen om mijn ervaring te verwerken en nieuwe doelen in mijn leven te stellen. Dank je wel Annelies. Zonder jou hulp had niet kunnen bereiken waar ik nu sta.