Annelies is flexibel en past haar aanpak aan op wat ik op dat moment nodig heb, wat ik enorm waardeer.

Ik voelde geen levenslust meer en had dringend hulp nodig. Annelies' ervaring met burn-out en rouw/verlies trok me aan. Haar begeleiding was geweldig: ze luistert niet alleen, maar gaat ook echt in gesprek en biedt waardevolle inzichten, zoals de ijsberg-theorie. Annelies is flexibel en past haar aanpak aan op wat ik op dat moment nodig heb, wat ik enorm waardeer. Nu voel ik me energiek en positief. Ik ben niet meer bang om moe te zijn en gebruik haar handvatten om situaties te accepteren of te verbeteren. Ik leer nu eerder aan te voelen wat ik nodig heb. Dank je wel, Annelies. Je hebt mijn vertrouwen in therapeuten hersteld en ik ben je daar dankbaar voor.
M.H.

In de sessie stelde Annelies mij de juiste vragen waardoor ik een beter zicht kreeg op mijn valkuilen en gaf ze tegelijkertijd praktische suggesties om daar anders mee om te gaan

Ik zocht naar manieren om meer rust in mijn hoofd te krijgen en niet altijd 'aan' te hoeven staan om zo beter in balans te komen. In de sessies stelde Annelies mij de juiste vragen waardoor ik een beter inzicht kreeg op mijn valkuilen en gaf ze telegelijkertijd praktische suggesties om daar anders mee om te gaan. Met verschillende oefeningen gaf ze mij veel inzicht in mijn gedrag, zodat ik daarop kon bijsturen. Annelies heeft een hele fijne rustige en ontspannen manier van werken en geeft je praktische tools waarmee je zelf aan de slag kunt Kortom een fijne therapeut, waar ik veel aan heb gehad!
Jeltje

Door het volgen van het traject heb ik geleerd om mijn onzekerheden om te zetten naar mogelijkheden en heb ik mijn eigen kracht geleerd te versterken

Het afgelopen jaar heb ik hulp gehad van Annelies. De keuze om naar Annelies te gaan was snel gemaakt na een prettige kennismaking en de wijze waarop het traject opgebouwd zou worden. Ik heb er vee aan gehad, omdat Annelies erg prettig kan luisteren en goede technieken gebruikt om mij inzicht te bieden in mijn valkuilen en mogelijkheden. Door het volgen van het traject ga ik met veel plezier naar mijn opleiding en heb ik geleerd mijn onzekerheden om te zetten naar mogelijkheden en heb ik mijn eigen kracht geleerd te versterken.
Anita Zeeman

Annelies is betrokken heeft humor, ze is nuchter en professioneel

Annelies heeft mijn 'ui' afgepeld met veel geduld, een luisterend oor, zonder oordeel en deskundig. Steeds een stapje verder tot ik mezelf weer had gevonden. Annelies is betrokken heeft humor, ze is nuchter en professioneel.
Anne F.

Ik werd rustiger, evenwichtiger en raakte minder snel geïrriteerd

Het duurde even voordat ik de moed vond om voor mijn problemen een goede therapeut te zoeken. Bij Annelies vond ik wat ik zocht. Ik vond het fijn om eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek te hebben. Je kunt dan wederzijds bepalen of het matcht. Annelies heeft mij in een aantal sessies goed geholpen. Zij is heel deskundig, beheerst technieken waardoor we tot de kern van mijn probleem kwamen. Ik werd rustiger, evenwichtiger en raakte minder snel geïrriteerd. Ze is vriendelijk, luistert heel goed en sluit aan bij wat jezelf belangrijk vindt. Ik ben blij dat ik de stap naar haar praktijk heb genomen.
Els