Herken je dit?

Het gevoel van altijd ‘aan’ te staan

Het lijkt alsof er nooit een moment is om echt te ontspannen. Werk en gezin vragen voortdurend aandacht, waardoor er nauwelijks tijd overblijft voor jezelf.

De constante druk om alles perfect te doen

Er is een voortdurende innerlijke strijd om aan alle verwachtingen te voldoen, zowel op het werk als thuis. De angst om tekort te schieten is continu aanwezig.

De emotionele uitputting

Het voortdurend geven van zorg en steun aan anderen put je emotioneel uit. Het kan moeilijk zijn om zelf weer op te laden en emotioneel in balans te blijven.

Het gevoel van isolement en gebrek aan steun

Ondanks de vele taken voelt het soms alsof je er alleen voor staat. 

De voortdurende angst voor meer stress en druk

Elke dag lijkt een nieuwe uitdaging te brengen, wat kan leiden tot angst en nervositeit voor wat er nog meer op je pad komt.

Hoe zou het zijn als …

Je opent je gedachten en het is rustig, als een lege inbox. Geen overweldigende drukte, geen eindeloze to-do lijstjes. Gewoon genieten van het moment zonder afleiding.

En dan die balans. Je hebt een goede routine gevonden, als een goed geoliede machine. Tijd voor werk, zorgtaken, en waardevolle momenten met je gezin – alles past gewoon. Het voelt alsof je alles onder controle hebt, zonder iets te missen. Het is geen saaie routine; het is gewoon een manier van leven waarin je je verantwoordelijkheden in evenwicht houdt.

Herinner je je dat schuldgevoel? Het is verleden tijd. De tijd die je nu voor jezelf neemt, brengt geen schuldgevoelens met zich mee. Quality time met je gezin en ontspanning voelen goed, zonder gedoe.

Ruimte voor zelfzorg en ontspanning is geen luxe, maar een essentieel onderdeel van je dag. Tijd voor jezelf is niet meer schaars, en momenten met je gezin zijn geen opoffering meer. Het gevoel anderen tekort te doen is vervangen door een gevoel van voldoening.

In je werk en in je rol als moeder en partner ervaar je dagelijks voldoening. Je hebt een balans gevonden waarin je het gevoel hebt dat je het goed doet, zonder je eigen welzijn te vergeten. Het is gewoon de realiteit, niet alleen een droom.

En last but not least, stress. Het heeft zijn grip verloren. Je hebt praktische manieren gevonden om stress te verminderen, en innerlijke rust is nu altijd bij je. Het is als een rustige rivier die door je leven stroomt, waardoor je elke dag met meer veerkracht en kalmte aangaat. Dit is geen zweverig gedoe; het is gewoon de rust in jouw leven, waar jij de touwtjes in handen hebt.

 

Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van hoe ik jou kan ondersteunen bij het omgaan met stress en het vinden van meer balans in je leven, nodig ik je van harte uit om een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we samen verkennen wat je uitdagingen zijn en hoe ik je daarbij kan helpen.

Dit gesprek kan zowel online of in mijn praktijk plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te zien hoe ik je kan ondersteunen.