Worstel jij met perfectionisme, stress, tijdsdruk, werk-privé balans of het herstel van eigen tijd en genot? De individuele therapie biedt een veilige ruimte waar we samen aan jouw specifieke uitdagingen werken.

Laten we samen werken aan het herstellen van jouw balans, zodat je weer volop kunt genieten van het leven!

Dit is wat voor jou, als:
  • Ervaar je een voortdurende druk van het zorgen voor anderen?

  • Ben je moe van het constant jongleren tussen verschillende rollen?

  • Is er amper tijd voor jezelf tussen alle zorgtaken en werk?

  • Wil je meer rust en balans ervaren te midden van jouw drukke leven?

  • Ben je op zoek naar manieren om stress te beheersen en je beter te voelen?

Wat gaan we doen?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan zijn waar jij je het prettigst voelt: in mijn praktijk, online of op een plek die voor jou goed voelt.

Na onze eerste ontmoeting duiken we dieper in jouw verhaal. Of we nu praten in mijn praktijk of wandelen in de natuur, we nemen de tijd om te begrijpen wie jij bent en waar je vandaan komt.

We vinden samen manieren om beter met je emoties om te gaan en sterker in je schoenen te staan.

We gaan samen aan de slag om oude gewoontes te doorbreken. Hierdoor ontstaat er meer plezier en balans in verschillende delen van je leven.

We kijken naar de dingen die jou stress bezorgen. Samen ontdekken we hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, zodat je zowel lichamelijk als geestelijk lekkerder in je vel zit.

Elke sessie duurt een uurtje en kan op verschillende manieren plaatsvinden: bij mij in Oosterwolde in de praktijk of tijdens een wandeling.

Stress hoeft niet langer de baas te zijn. Laten we samen de eerste stappen zetten naar een leven waarin je kunt ontspannen en in evenwicht bent. Ontdek jezelf opnieuw en geniet volop van het leven.

Als dit klinkt als iets waar jij naar verlangt, maak dan nu een afspraak. Samen gaan we op zoek naar meer rust en kracht, omdat jij dat verdient.

Stress de baas

Kort samengevat

1 op 1 begeleiding op maat in de praktijk

Of lekker buiten in het bos

Jouw investering

Jouw tijd is kostbaar, en ik begrijp dat het vinden van balans tussen werk, gezin en persoonlijk leven een uitdaging is. Daarom is jouw investering in dit traject gericht op directe impact en efficiëntie.

Individuele sessies: €87,50 per uur (1 keer per 14 dagen):

Dit is niet alleen een investering in jezelf, maar ook in een directe aanpak die past binnen jouw drukke schema. We werken samen om snel tot de kern van jouw uitdagingen te komen, met sessies die om de twee weken plaatsvinden.

Via de zorgverzekering:

Als erkend Registertherapeut (RBCZ) en lid van de Nationale Federatie Gezondheidszorg (NFG), bied ik de mogelijkheid om therapeutische consulten te laten vergoeden door je aanvullende zorgverzekering. Geen gedoe met eigen risico, en je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Voor meer informatie over vergoedingen voor alternatieve zorg vanaf 2024, bekijk hier.

Via de belastingdienst:

Jouw investering in persoonlijke ontwikkeling kan worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting. Bekijk de voorwaarden op www.belastingdienst.nl.

Via de werkgever:

Werkgevers ondersteunen vaak trajecten in het kader van re-integratie, preventie, loopbaanontwikkeling of persoonlijke groei. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Jouw investering is ontworpen met jouw drukke agenda in gedachten, zodat je snel en effectief stappen kunt zetten naar een gebalanceerd en vervullend leven. Als je meer wilt weten over de financiële aspecten, sta ik klaar om je te ondersteunen.

De sessies, hebben mij geholpen om te vertrouwen op en geloven in mezelf, dingen los te laten waar ik geen invloed op heb en handvatten, zodat ik mijn eigen pad uitstippel en bewandel. Dankjewel!
R.K.

Na dit traject:

  • Ervaar je een rust die je in staat stelt om zelfs in de meest stressvolle situaties helder te denken en effectief te handelen.
  • Leef je een voldaan leven waarin je zorgtaken, werk en persoonlijke tijd in liefdevol evenwicht zijn. 
  • Heb je meer zelfvertrouwen en maak je keuzes met overtuiging en laat twijfel niet langer je pad belemmeren.
  • Gun je jezelf kostbare momenten van rust en ontspanning, zonder schuldgevoelens.
  • Ervaar je een leven zonder overmatige stress.

Het eindresultaat van dit traject is een transformatie naar een leven waarin je niet alleen je verantwoordelijkheden draagt, maar ook vol vreugde en vervulling leeft, met een diepe verbinding met jezelf.

Over Annelies:

Ze is een ervaren zorgprofessional die gespecialiseerd is in stressmanagement en welzijn. Haar reis begon in de zorg als werknemer, dus ze kent als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

Annelies heeft zelf in jouw schoenen gestaan, en die ervaring, gecombineerd met haar professionele achtergrond, maakt haar echt geschikt om jou te helpen. Haar aanpak richt zich op het versterken van veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het doorbreken van die vervelende patronen.

Met haar expertise in stressmanagement en veerkracht wil ze mensen helpen om sterker te staan, zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Als jij behoefte hebt aan een positieve verandering, aan meer balans en voldoening, zou ik je zeker aanraden om eens met Annelies te praten over jouw welzijn en persoonlijke groei.