Heb jij moeite met perfectionisme, stress, tijdsdruk, het vinden van een balans tussen werk en privé, of het herstellen van je eigen tijd en plezier? De individuele sessies bieden een veilige ruimte waar we samen aan jouw specifieke uitdagingen werken.

Laten we samen werken aan het herstellen van jouw balans, zodat je weer volop kunt genieten van het leven!

Dit is wat voor jou, als:

Je een voortdurende druk ervaart van het zorgen voor anderen.

Je moe bent van het constant jongleren tussen verschillende rollen.

Er amper tijd is voor jezelf tussen alle zorgtaken en werk.

Je meer rust wilt en balans ervaren te midden van jouw drukke leven.

Je op zoek bent naar manieren om stress te beheersen en je beter te voelen.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij mij in de praktijk of online. Na onze eerste ontmoeting duiken we dieper in jouw verhaal. Dit is een veilige ruimte waar je vrij bent om je gedachten en emoties te delen.

Samen zoeken we naar manieren om beter met je emoties om te gaan en sterker in je schoenen te staan. Je krijgt praktische tools en technieken aangereikt om je welzijn te verbeteren. We gaan samen aan de slag om oude gewoontes te doorbreken, waardoor er meer plezier en balans ontstaat in verschillende delen van je leven. Ik bied je de ondersteuning die je nodig hebt om positieve veranderingen te realiseren.

We onderzoeken samen de bronnen van jouw stress en vinden manieren waarop je beter voor jezelf kunt zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk, zodat je lekkerder in je vel zit. Je krijgt inzicht en begrip van je situatie en we werken eraan dat je je kracht en zelfvertrouwen weer terugvindt.

De sessies kunnen op verschillende manieren plaatsvinden: bij mij in de praktijk, online, of tijdens een wandeling. Flexibiliteit staat centraal, zodat de aanpak altijd past bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Ik sluit aan op wat op dat moment nodig is en waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Stress hoeft niet langer de baas te zijn. Laten we samen de eerste stappen zetten naar een leven waarin je kunt ontspannen en in evenwicht bent. Ontdek jezelf opnieuw en geniet volop van het leven.

Als dit klinkt als iets waar jij naar verlangt, maak dan nu een afspraak. Samen gaan we op zoek naar meer rust en kracht, omdat jij dat verdient.

1 op 1 begeleiding op maat in de praktijk

en/ of online

en/ of lekker buiten in het bos

Jouw investering

Je tijd is kostbaar, en ik begrijp dat het vinden van balans tussen werk, gezin en persoonlijk leven een uitdaging is. Daarom is jouw investering in dit traject gericht op directe impact en efficiëntie.

Ik informeer je graag over de kosten. Neem gerust contact met me op via het contactformulier op deze website. Samen kunnen we bekijken hoe deze begeleiding naadloos kan aansluiten op jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

De sessies, hebben mij geholpen om te vertrouwen op en geloven in mezelf, dingen los te laten waar ik geen invloed op heb en handvatten, zodat ik mijn eigen pad uitstippel en bewandel. Dankjewel!
R.K.

Na dit traject:

  • Je voelt innerlijke rust, waardoor je zelfs in stressvolle situaties helder kunt denken en effectief kunt handelen.
  • Je leeft een vervuld leven waarin je zorgtaken, werk en persoonlijke tijd liefdevol in balans zijn.
  • Je hebt meer zelfvertrouwen en maakt keuzes met overtuiging, zonder dat twijfel je nog tegenhoudt.
  • Je gunt jezelf kostbare momenten van rust en ontspanning, zonder schuldgevoelens.
  • Je ervaart een leven zonder overmatige stress.

Dit traject transformeert je leven naar een staat waarin je niet alleen je verantwoordelijkheden draagt, maar ook vol vreugde en vervulling leeft, met een diepe verbinding met jezelf.

Over Annelies:

Annelies is echt een toegewijde zorgprofessional met een schat aan ervaring. Haar carrière begon in de zorg als werknemer, en door haar eigen levenservaring begrijpt ze de uitdagingen van het leven als geen ander.

Ze heeft zelf ook moeilijke momenten gekend, wat haar in staat stelt om jou optimaal te ondersteunen tijdens jouw eigen moeilijke periode. Haar aanpak is gericht op het versterken van jouw veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het bieden van een veilige ruimte om jouw emoties te uiten.

Met haar expertise helpt ze je om sterker te worden, zodat je zelfstandig verder kunt groeien. Als je op zoek bent naar positieve verandering, meer balans en voldoening, dan is Annelies de juiste persoon om samen mee te werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei.