Voel je je uitgeput door de verantwoordelijkheden en worstel je met een voortdurende strijd tussen werk en privé? Mis je de tijd voor jezelf en weet je niet hoe je dit allemaal kan veranderen?

Laat mij jou helpen om in korte tijd weer die balans in je leven terug te krijgen, zodat je weer kan genieten!

Dit traject is wat voor jou, als: 
 • Je overweldigd voelt door de constante verantwoordelijkheden en behoefte hebt aan een betere balans.
 • Je emotioneel uitgeput voelt door de stress van werk en privé.
 • Wanneer je worstelt met het balanceren van je werk- en privéleven en meer tijd voor jezelf zou willen.
 • Wanneer je bang bent voor toenemende stress en wilt weten hoe je hiermee om kunt gaan.

Wat gaan we doen?

Dit programma is ontworpen met jouw drukke schema in gedachten. Ik begrijp dat tijd een kostbaar goed is. Daarom kunnen we de sessies plannen op tijden die voor jou het beste werken, om zo min mogelijk inbreuk te maken op je dagelijkse routine.

 • Voorafgaand aan dit traject hebben we een online kennismaking. Zo kunnen we ontdekken of de klik er is, want dat is wat mij betreft het belangrijkste voor een goede samenwerking. Ik stuur je ook een korte vragenlijst, zodat we in de kennismaking meteen wat meer de diepte in kunnen gaan.
 • De twee online sessies duren elk slechts één uur. Dit biedt je de mogelijkheid om in korte, maar effectieve tijd, waardevolle tools en inzichten te verwerven die je direct in je dagelijkse leven kunt toepassen. Het traject duurt in totaal ongeveer 1,5 maand, waarin we samen aan jouw doel gaan werken. Deze online sessies zullen na week 3 en week 5 gepland worden. 
 • De training is zo opgebouwd dat je het in je eigen tempo kunt volgen, wanneer het jou uitkomt. Ik begrijp dat je een hectisch schema hebt, daarom is deze training zo ontworpen dat je het kunt integreren in je dagelijkse leven zonder dat het te veel tijd vergt. Elke week krijg je een stukje van de training via je de mail en krijg je praktische tips en oefeningen. Dit zijn bijvoorbeeld video’s, werkbladen, informatie. 
 • Tijdens dit traject kun je vragen hebben. Ik ben er  2 maanden voor je en je mag mij altijd mailen of een app sturen met je vraag, zodat je snel duidelijkheid hebt en weer met een goed gevoel verder kunt.

Herstel je balans

Kort samengevat

2 online live sessies van 1 uur

2 maanden ondersteuning via mail en whatsapp

Training met praktische tips en oefeningen die bewezen effectief zijn

Jouw investering

Jouw investering voor mooie traject is jouw tijd en aandacht. Je gaat namelijk het meest aan dit traject hebben als je daar tijd en ruimte voor maakt. Ik adviseer je om maximaal een uur per week er mee bezig te zijn. Dit liever meerdere keren in de week kort dan in een keer. 

Op deze manier kan dit traject ervoor zorgen dat jij weer balans hebt in jouw leven!

Je kunt al aan dit traject meedoen bij een investering van 2 termijnen van 132 euro, zodat je deel kunt nemen zonder je budget teveel te belasten.

Het goede nieuws is dat de online sessies (deels) vergoed kunnen worden bij een aanvullende verzekering. Veel zorgverzekeringen bieden dekking voor therapeutische sessies, waardoor de kosten mogelijk minder zwaar wegen.

Ik geloof sterk in de effectiviteit van mijn traject. Na drie weken evalueren we samen. Voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan krijg je het resterende bedrag terug.

Bespaar meteen 27 euro door het volledige bedrag van 237 euro in één keer te betalen. Een investering in jouw welzijn.

"Ik werd rustiger, evenwichtiger en raakte minder snel geïrriteerd"
Els

Na deze 2 maanden:

 • Rust:
  • Meer helderheid en rust te midden van stressvolle momenten.
 • Balans:
  • Een gezonde verhouding tussen werk en privé voor meer voldoening.
 • Zelfcompassie:
  • Minder schuldgevoel en meer eigenwaarde.
 • Stressmanagement:
  • Vaardigheden om effectief met stress om te gaan.
 • Duurzame Verandering:
  • Concrete tools voor blijvende welzijnsverbeteringen.
Over Annelies:

Ze is een ervaren zorgprofessional die gespecialiseerd is in stressmanagement en welzijn. Haar reis begon in de zorg als werknemer, dus ze kent als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

Annelies heeft zelf in jouw schoenen gestaan, en die ervaring, gecombineerd met haar professionele achtergrond, maakt haar echt geschikt om jou te helpen. Haar aanpak richt zich op het versterken van veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het doorbreken van die vervelende patronen.

Met haar expertise in stressmanagement en veerkracht wil ze mensen helpen om sterker te staan, zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Als jij behoefte hebt aan een positieve verandering, aan meer balans en voldoening, zou ik je zeker aanraden om eens met Annelies te praten over jouw welzijn en persoonlijke groei.