Voel je je uitgeput door de verantwoordelijkheden en worstel je met een voortdurende strijd tussen werk en privé? Mis je de tijd voor jezelf en weet je niet hoe je dit allemaal kan veranderen?

Laat mij jou helpen om in korte tijd weer die balans in je leven terug te krijgen, zodat je weer kan genieten!

Dit traject is wat voor jou, als: 
 • Je overweldigd voelt door de constante verantwoordelijkheden en behoefte hebt aan een betere balans.
 • Je emotioneel uitgeput voelt door de stress van werk en privé.
 • Wanneer je worstelt met het balanceren van je werk- en privéleven en meer tijd voor jezelf zou willen.
 • Wanneer je bang bent voor toenemende stress en wilt weten hoe je hiermee om kunt gaan.
 • Kortom, je zit in de ratrace en weet er zelf niet uit te breken. Het voelt als een constante strijd, een vicieuze cirkel waarin je gevangen lijkt te zitten. Die herkenbare patronen houden je stevig vast. 

Het “Herstel je balans”-traject duurt 5 weken. Gedurende deze tijd neem je deel aan een online training met stapsgewijze oefeningen die je praktische tools bieden om de balans in je leven te herstellen.

 

Wat gaan we doen?


  • We beginnen met een online kennismaking, waarbij we de gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen. Ik stuur je vooraf een korte vragenlijst, zodat we tijdens deze kennismaking meteen de diepte in kunnen gaan en kunnen ontdekken of er een goede klik is voor een succesvolle samenwerking.
  • Gedurende het traject plannen we twee online sessies van elk slechts één uur. Deze sessies bieden je de gelegenheid om waardevolle tools en inzichten op te doen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze sessies zijn gepland na week 3 en week 5, zodat je gedurende het traject aan jouw doelen kunt werken.  
  • Het traject is zo opgebouwd dat je het in je eigen tempo kunt volgen, aangepast aan jouw hectische schema. Elke week ontvang je een deel van het traject via e-mail, gevuld met praktische tips, oefeningen, en waardevolle informatie zoals video’s en werkbladen.
  • Ik sta gedurende het gehele traject van 5 weken voor je klaar. Je kunt me altijd mailen of een app sturen met je vragen, zodat je snel duidelijkheid hebt en met een positief gevoel verder kunt op jouw reis naar balans.

Herstel je balans

Kort samengevat

2 online live sessies van 1 uur

5 weken ondersteuning via mail en whatsapp

Traject met praktische tips en oefeningen die bewezen effectief zijn

Jouw investering

Jouw investering voor mooie traject is jouw tijd en aandacht. Je gaat namelijk het meest aan dit traject hebben als je daar tijd en ruimte voor maakt. Ik adviseer je om maximaal een uur per week er mee bezig te zijn. Dit liever meerdere keren in de week kort dan in een keer. 

Op deze manier kan dit traject ervoor zorgen dat jij weer balans hebt in jouw leven!

Je kunt al aan dit traject meedoen bij een investering van 2 termijnen van 132 euro, zodat je deel kunt nemen zonder je budget teveel te belasten.

Het goede nieuws is dat de online sessies (deels) vergoed kunnen worden bij een aanvullende verzekering. Veel zorgverzekeringen bieden dekking voor therapeutische sessies, waardoor de kosten mogelijk minder zwaar wegen.

Ik geloof sterk in de effectiviteit van mijn traject. Na drie weken evalueren we samen. Voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan krijg je het resterende bedrag terug.

Bespaar meteen 27 euro door het volledige bedrag van 237 euro in één keer te betalen. Een investering in jouw welzijn.

"Ik werd rustiger, evenwichtiger en raakte minder snel geïrriteerd"
Els

Na deze 5 weken:

 • Rust:
  • Meer helderheid en rust te midden van stressvolle momenten.
 • Balans:
  • Een gezonde verhouding tussen werk en privé voor meer voldoening.
 • Zelfcompassie:
  • Minder schuldgevoel en meer eigenwaarde.
 • Stressmanagement:
  • Vaardigheden om effectief met stress om te gaan.
 • Duurzame verandering:
  • Concrete tools voor blijvende positieve verandering in jouw leven.
Over Annelies:

Ze is een ervaren zorgprofessional die gespecialiseerd is in stressmanagement en welzijn. Haar reis begon in de zorg als werknemer, dus ze kent als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

Annelies heeft zelf in jouw schoenen gestaan, en die ervaring, gecombineerd met haar professionele achtergrond, maakt haar echt geschikt om jou te helpen. Haar aanpak richt zich op het versterken van veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het doorbreken van die vervelende patronen.

Met haar expertise in stressmanagement en veerkracht wil ze mensen helpen om sterker te staan, zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Als jij behoefte hebt aan een positieve verandering, aan meer balans en voldoening, zou ik je zeker aanraden om eens met Annelies te praten over jouw welzijn en persoonlijke groei.