Dit gesprek is wat voor jou, als:

 • Je de druk voelt om alles te organiseren nu de zomer eraan komt, van werk tot vakanties en schoolactiviteiten.
 • Je altijd aan het jongleren bent met verschillende rollen en taken, waardoor je uitgeput raakt, vooral in deze drukke periode.
 • Je het gevoel hebt dat je tekortschiet, zowel op het werk als thuis, en dit gevoel wordt versterkt door de extra verplichtingen.
 • Je nauwelijks tijd voor jezelf vindt, terwijl iedereen lijkt te verwachten dat jij alles regelt.
 • Je je zorgen maakt dat de stress en druk alleen maar erger zullen worden als de zomer begint.

Hoe zou het zijn als…

Stel je eens voor dat je niet langer de constante druk voelt om voor anderen te zorgen, zelfs met de zomer in het vooruitzicht. In plaats daarvan voel je een kalme zekerheid en weet je dat je tijd voor jezelf kunt nemen zonder schuldgevoel. Je begint je dagen met een gevoel van rust, omdat je weet dat je de controle hebt over je agenda en je eigen behoeften kunt prioriteren.

Denk eens aan een zomer waarin je, ondanks alle verplichtingen en activiteiten, toch momenten van echte ontspanning kunt vinden. Je kunt genieten van de tijd met je gezin, zonder dat de stress je parten speelt. Je hebt effectieve manieren geleerd om met de zomerse stress om te gaan, zodat je meer innerlijke rust ervaart.

Hoe zou het voelen om door deze drukke periode heen te navigeren met een gevoel van balans en tevredenheid? Je merkt dat je beter kunt omgaan met de verschillende rollen en verantwoordelijkheden die je hebt. Je voelt je niet langer overweldigd, maar juist sterk en veerkrachtig, klaar om de uitdagingen van de zomer met vertrouwen aan te gaan.

Wat gaan we doen?

In dit online gesprek help ik jou om meer balans te vinden in jouw drukke leven, speciaal afgestemd op de uitdagingen waar jij mee te maken hebt.

Ontdek hoe je innerlijke kalmte kunt ervaren te midden van de verantwoordelijkheid voor anderen en de constante jongleeract van verschillende rollen. Ik deel graag 3 gouden tips om de stress te verminderen en meer innerlijke vrede te ervaren.

Claim nu jouw gratis sessie ter waarde van €67!

 • 30-minuten online sessie: In deze online sessie van 30 minuten krijg je diepgaande inzichten en waardevolle strategieën om jouw balans te herstellen.
 • 3 waardevolle tips: Je ontvangt niet alleen 3 waardevolle tips, maar ervaart ook een gesprek dat specifiek gericht is op jouw behoeften.

Deze gratis sessie is geen duurzame oplossing, maar het biedt wel directe handvatten om stappen te zetten richting een gebalanceerder leven. Haast je, want er zijn slechts twee gratis gesprekken per maand beschikbaar. Boek nu jouw plek en zet de eerste stap naar meer rust, tevredenheid, en veerkracht in jouw drukke bestaan.

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een vragenlijst om in te vullen. Dit stelt mij in staat om de online sessie optimaal af te stemmen op jouw situatie, zodat ik je op maat gemaakte en waardevolle tips kan bieden. Vergeet niet de vragenlijst uiterlijk 24 uur voor de geplande sessie in te vullen, zodat ik je de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

Grip op stress gesprek

Kort samengevat

Gratis online live sessie van 30 minuten

3 waardevolle tips

Op maat gemaakt

"Annelies stelde mij de juiste vragen waardoor ik een beter zicht kreeg op mijn valkuilen en gaf tegelijkertijd praktische suggesties om daar anders mee om te gaan."
Jeltje

Na dit gesprek:

 • Meer rust en balans in je leven:

  Je zult merken dat je meer rust vindt in je drukke leven. De tips en inzichten die je tijdens het gesprek hebt gekregen, helpen je om beter om te gaan met alle dingen die op je afkomen. Dit geeft je de ruimte om te genieten van de zomer zonder overweldigd te raken door de extra verplichtingen.

  Beter omgaan met stress:

  Na het gesprek zul je betere manieren hebben om met stress om te gaan. Je leert hoe je die lastige situaties kunt aanpakken zonder dat ze je overweldigen, waardoor je meer innerlijke rust ervaart, zelfs tijdens de drukste periodes van het jaar.

  Meer tijd voor jezelf:

  Je zult ontdekken hoe je meer tijd voor jezelf kunt creëren, zonder je schuldig te voelen. Dat betekent dat je eindelijk die momenten van zelfzorg en ontspanning kunt hebben die je zo hard nodig hebt, zelfs te midden van alle zomeractiviteiten.

  Sterker en tevredener voelen:

  Door de tips die je hebt gekregen, zul je je sterker voelen en beter in staat zijn om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Je zult merken dat je meer tevredenheid en veerkracht ervaart in je dagelijks leven, waardoor je met meer vertrouwen de zomer tegemoet gaat.

  Een stap richting een gebalanceerder leven:

  Het gesprek is slechts het begin van een reis naar een gebalanceerder leven. Het geeft je concrete handvatten om positieve veranderingen aan te brengen, zodat je meer rust, tevredenheid en veerkracht kunt ervaren. Dit helpt je niet alleen tijdens de zomer, maar ook lang daarna.

Over Annelies:

Ze is een ervaren zorgprofessional die gespecialiseerd is in stressmanagement en welzijn. Haar reis begon in de zorg als werknemer, dus ze kent als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

Annelies heeft zelf in jouw schoenen gestaan, en die ervaring, gecombineerd met haar professionele achtergrond, maakt haar echt geschikt om jou te helpen. Haar aanpak richt zich op het versterken van veerkracht, het vergroten van zelfvertrouwen en het doorbreken van die vervelende patronen.

Met haar expertise in stressmanagement en veerkracht wil ze mensen helpen om sterker te staan, zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Als jij behoefte hebt aan een positieve verandering, aan meer balans en voldoening, zou ik je zeker aanraden om eens met Annelies te praten over jouw welzijn en persoonlijke groei.