~ Man, begin 40 ~

Zoals waarschijnlijk vele mensen had ik ook mijn mentale ups en downs, maar het lukte mij altijd om mezelf weer te herpakken en het tij te keren. Tot ongeveer een jaar geleden… op dat moment zat ik al voor langere tijd slecht in mijn vel en dat had z’n uitwerking op mijn gezondheid en mijn omgeving. Maar hulp zoeken dat zat niet in de aard van het beestje en ik was echt aan het “overleven”. Mede door mensen in mijn omgeving heb ik uiteindelijk toch ingezien dat dit niet langer kon en ben ik bij Annelies terecht gekomen. Al vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd en had ik het gevoel dat zij me kon helpen om de boel weer op de rit te krijgen en weer in “control” te komen. In een aantal sessies heb ik enorm veel geleerd over mezelf, de omgang met anderen en ook onverwerkte dingen uit het verleden alsnog een plekje kunnen geven. Hierdoor heb ik veel meer grip op mijn gedachten gekregen en dus ook op dagelijks situaties in het werk en privé. En bovenal heeft deze positieve ervaring me doen beseffen dat het geen zwakte is als je hulp zoekt. Bottomline was 2022 een bewogen jaar, maar wel eentje die ik niet had willen missen en ik ben Annelies daar enorm dankbaar voor.