Missie ~ Visie

Het is begrijpelijk dat de hoge verwachtingen die de maatschappij ons oplegt soms overweldigend kunnen zijn. Het lijkt alsof we altijd moeten voldoen aan allerlei eisen, of het nu gaat om de schijnbare perfectie die we op social media zien, het balanceren van werk en privé, of andere factoren die een onbalans kunnen creëren tussen lichaam, geest en onze sociale omgeving.

We verlangen allemaal naar erkenning en waardering, maar in dit streven naar acceptatie vergeten we soms de belangrijkste vraag: Wie zijn we echt? Te vaak hebben we het idee dat we moeten voldoen aan een ideaalbeeld dat ons is opgelegd, en dit kan onnodige spanning en stress veroorzaken.

Een essentieel aspect van mijn benadering is het leren stellen van grenzen, ruimte innemen en het versterken van je zelfvertrouwen. Hierdoor zul je merken dat de mening van anderen er steeds minder toe doet.

Met mijn deskundigheid en ervaring kan ik je inzicht geven in je patronen en belemmerende gedachten. Onze sessies bieden concrete handvatten voor de toekomst, waardoor je weer in je kracht komt te staan en zelfstandig verder kunt.

 

Mijn overtuiging is:

Iedereen heeft een goede reden voor zijn of haar gedrag

Iedereen heeft een keuze

Zowel als individu als professioneel hecht ik grote waarde aan voortdurende zelfontwikkeling.

Het is voor mij essentieel dat er een klik is tussen mij en mijn cliënten, en dat zij zich veilig en op hun gemak voelen gedurende het hele traject.

Voor iedere klant stel ik een op maat gemaakt traject samen, gebaseerd op hun unieke behoeften en doelen.

Sessies kunnen plaatsvinden op locatie, in mijn praktijk, online, of in de buitenlucht tijdens een wandelsessie.

Als deze visie en missie je aanspreken, aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om contact op te nemen.