Wie ben ik

Missie ~ Visie

Door de hoge verwachtingen van de maatschappij is het voor je gevoel soms moeilijk om overal aan te kunnen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan social media of alle ballen die we in de lucht willen houden (werk, privé), maar ook andere factoren kunnen ervoor zorgen dat er een onbalans ontstaat tussen lichaam, geest en je sociale omgeving.

We willen allemaal graag erkenning en waardering, maar wie ben je echt? We hebben vaak het idee dat we moeten voldoen aan een   ideaalbeeld. Dit kan onnodig veel spanning en stress veroorzaken.

Wanneer je leert je grenzen aan te geven, ruimte in te nemen en je zelfvertrouwen te versterken zal je ervaren dat de mening van de ander er minder toe doet. 

Doormiddel van mijn deskundigheid en ervaring kan ik je inzichten geven in jouw patronen en belemmerende gedachten. Onze sessie gaan je handvatten geven voor de toekomst, zodat jij weer in jouw kracht komt en zelf weer verder kan.


Mijn overtuiging is:

Iedereen heeft een goede reden voor zijn of haar gedrag

Iedereen heeft een oplossing in zichzelf

Als persoon en professional vind ik het van groot belang om mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk dat de klant een klik met mij heeft en zich veilig voelt tijdens het traject. Per klant maak ik een traject op maat. De sessies kunnen plaatsvinden op locatie, in mijn praktijk, online of buiten tijdens een wandelsessie. 

Spreekt deze missie/ visie je aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact op.