Outdoor coaching

Hou je van de natuur en ben je graag in beweging? Dan heb ik iets speciaals voor jou! Outdoor coaching is een verfrissende benadering om tot inzichten en oplossingen te komen, en dit alles terwijl we genieten van de prachtige natuur om ons heen. Onderzoek heeft aangetoond dat het praten tijdens een wandeling in de natuur je sneller leidt naar heldere gedachten en nieuwe perspectieven.

Wat is Outdoor Coaching?

Outdoor coaching is meer dan alleen wandelen en praten. Het maakt gebruik van de kracht van de natuurlijke wereld om tot de kern van belemmerende gedachten te komen. Bovendien is het voor velen een comfortabele manier van communiceren, omdat we naast elkaar lopen en geen direct oogcontact hoeven te maken.

Het eenvoudige ritme van wandelen zet niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je gedachten, gevoelens, zelfbeeld en perspectief op problemen en kansen. Dit geeft je diepgaand inzicht in de kwesties waar je mee worstelt en helpt je om concrete stappen te zetten naar verandering.

Maak je geen zorgen, we houden het praktisch en nuchter.

Wat kan Outdoor Coaching voor jou betekenen?

  • Herstel van burn-out
  • Vermindering van piekeren en meer rust in je hoofd
  • Vermindering van stress en spanning
  • Verbetering van concentratie en focus
  • Meer inzicht, helderheid en inspiratie
  • Meer balans en zelfvertrouwen
  • Verwerking van verlieservaringen, zoals gezondheid, baan, relatie of dierbaren

Werkwijze

Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats in mijn praktijk of online.

Sessies kunnen afgewisseld worden met gesprekken in mijn praktijk in Oosterwolde.

Wandelen is niet altijd nodig; als je liever zit, is dat ook prima. We nemen regelmatig letterlijk ‘stil’ staan bij jouw gedachten, gevoelens en inzichten. Het wandelen is een middel, geen doel op zich.

Door oefeningen en opdrachten kom je makkelijker tot nieuwe inzichten en afstand van je problemen.

En als het regent? Geen zorgen, je bent van harte welkom in mijn warme praktijk in Oosterwolde of voor een online afspraak.

Een wandelsessie duurt gemiddeld ongeveer 1,5 uur en vertrekt vanaf het buitencentrum Drents Friese Wold in Appelscha. Zorg voor comfortabele wandelschoenen.

Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw outdoor sessie en ontdek de kracht van de natuur voor persoonlijke groei en welzijn!