Samenwerking

Annelies Trox werkt samen met:

Zwiers en Kroezen is een trainingsbureau dat sinds 1996 basis -en maatwerktrainingen verzorgt voor het onderwijs, zorg en dienstverlening

Wij hebben ons gespecialiseerd in communicatie en bejegening.

Hoe lukt het jou om optimaal in contact te zijn met de ander.

Alle trainingen van Zwiers & Kroezen kenmerken zich door een oplossingsgerichte en systeemgerichte werkwijze waarbij  de ander zich gehoord en begrepen voelt. Wij willen die training bieden die een optimaal rendement geeft voor de deelnemer en aansluit bij de praktijk. Leren, ervaren en een leuke dag!

Zwiers & Kroezen verzorgt trainingen door heel Nederland. Maar met name in noord Nederland. We streven er naar snel en creatief in te springen op specifieke opleidingswensen van organisaties.

De trainers van Zwiers & Kroezen hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot betrouwbare partners in het geven van trainingen voor verschillende organisaties en bedrijven.

 

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis met alle gevolgen van dien. Steun van buitenaf is van belang voor de verwerking. Condole is dan ook ontstaan vanuit de behoefte om er in de periode rondom verlies voor elkaar te zijn.

Het doel van Condole is om de herinneringen aan uw dierbaren levend te houden en om er voor elkaar te zijn op de momenten die er toe doen. Herinneringen zijn er altijd en voor altijd. In tijden van verlies zijn ze echter extra waardevol. Condole biedt nabestaanden de ruimte voor medeleven, herinneringen en troost.

Opdrachtgevers

Naast de particuliere klanten krijg ik ook met regelmaat opdrachten vanuit bedrijven. Hieronder staan er een aantal vermeld.

 

  • Gemeenten
  • Zorginstellingen
  • Overheidsinstellingen
  • Zwiers & Kroezen