Wie ben ik

Over mij

In 1979 is Annelies geboren in Hilversum. Op 4 jarige leeftijd verhuisd zij met het gezin naar het Friese Oosterwolde en heeft daar haar jeugd verder doorgebracht. 

Op haar 19e vertrekt zij naar Doorn en is daar intern gaan wonen bij Bartimeushage, zodat zij de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening kon volgen. 

in 2000 kwam zij Marcel weer tegen en is zij teruggekeerd naar Oosterwolde en kwam zij in dienst bij Ambiq Een paar jaar later word zij moeder van Sven en Jasmijn. Na enige tijd in het groepswerk gewerkt te hebben met jongeren met een licht verstandelijke beperking wilde zij zich verder ontwikkelen binnen de jeugdhulpverlening. En is zij de opleiding gaan doen tot ambulant hulpverlener. 

Na een aantal jaren werkzaam te zijn als ambulant hulpverlener wordt Annelies geraakt door het systemisch en oplossingsgericht werken. In de jaren die volgen doet zij hierin veel ervaring op en wordt dit haar specialisatie. Daar komt ook de overtuiging vandaan dat iedereen een goede reden heeft voor zijn gedrag. Hierdoor kan zij zonder oordeel luisteren. En voelt de klant zich gehoord, serieus genomen en ontstaat er snel een vertrouwensrelatie.

In 2015 merkte ze dat het soms moeilijk was om aan alles te voldoen van zowel de huidige maatschappij als haar hoge verantwoordelijkheidsgevoel wat veel spanning en stress veroorzaakte. Zo ondervond ze hoe belangrijk het is om te doen waar je blij van wordt. Grenzen te stellen en jezelf serieus te nemen.

Ze is toen tot de ontdekking gekomen dat ze veel energie krijgt om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Annelies vind ook dat er voor de medewerkers goede zorg belangrijk is en geeft binnen de Ambiq werkbegeleiding aan collega’s. Daar kan zij haar kennis en kunde overdragen. Als aanvulling op haar kennis en ervaring heeft zij in 2016 de opleiding tot Lifecoach gevolgd aan het Atma instituut  in Amersfoort. 

In 2017 is zij haar eigen praktijk voor psychosociale therapie & coaching gestart. Dit is zowel voor particulieren als bedrijven.

Dreig je vast te lopen zowel werk als privé ik kan je helpen om deze levensgebieden weer zelf vorm te geven, zodat er weer een goede balans ontstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.