Samenwerking

Annelies Trox werkt samen met:

Zwiers en Kroezen is een trainingsbureau dat sinds 1996 basis -en maatwerktrainingen verzorgt voor het onderwijs, zorg en dienstverlening

Wij hebben ons gespecialiseerd in communicatie en bejegening.

Hoe lukt het jou om optimaal in contact te zijn met de ander.

Alle trainingen van Zwiers & Kroezen kenmerken zich door een oplossingsgerichte en systeemgerichte werkwijze waarbij  de ander zich gehoord en begrepen voelt. Wij willen die training bieden die een optimaal rendement geeft voor de deelnemer en aansluit bij de praktijk. Leren, ervaren en een leuke dag!

Zwiers & Kroezen verzorgt trainingen door heel Nederland. Maar met name in noord Nederland. We streven er naar snel en creatief in te springen op specifieke opleidingswensen van organisaties.

De trainers van Zwiers & Kroezen hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot betrouwbare partners in het geven van trainingen voor verschillende organisaties en bedrijven.

Froukje van Duinen begeleid als gediplomeerd Gewichtsconsulent cli?nten naar een gezond eet- en leefpatroon, waardoor een gezond gewicht wordt behaald en behouden. Daarnaast geeft zij workshops over gezonder eten, etiketten lezen, eten zonder pakjes en zakjes etc.
Naast gewichtsconsulent is zij ook Dorn-therapeut en (sport)masseur. Zij heeft een praktijkruimte aan huis, in een rustige omgeving waar je priv? en open kunt praten.

Froukje is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De consulten worden in veel gevallen (gedeeltelijk) door de ziektekostenverzekeraars vergoed.