Particulieren

Individuele sessies

We hebben allemaal wel een periode dat we door de bomen het bos niet meer zien, dat we niet begrijpen waar het onbestemde gevoel vandaan komt. We willen hier graag over praten met iemand die wat verder van ons afstaat en er objectief naar kan kijken.

Als therapeut kijk ik niet alleen naar jouw klacht, maar ook naar andere factoren die van invloed kunnen zijn. Diverse oorzaken kunnen zorgen voor een onbalans tussen lichaam, geest en de sociale omgeving. Hierdoor kunnen er lichamelijk, geestelijk en/of sociale problemen ontstaan. Al deze factoren kunnen elkaar beïnvloeden op een positieve maar ook negatieve wijze; klachten kunnen hierdoor toenemen of worden in stand gehouden.

De sessies zijn er op gericht om te leren om te gaan met lastige situaties, het leren herkennen van bepaalde patronen waardoor u steeds in dezelfde situatie terecht komt, het (her)ontdekken van uw kennis en talenten, het ontwikkelen van zelfredzaamheid. Het is uiteindelijk de bedoeling dat u na de sessies zelf in staat bent om het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Veel voorkomende problemen:

 • Overspannenheid en burnout
 • Emotionele problemen
 • Chronische vermoeidheid
 • Problemen op het werk
 • Communicatieproblemen en conflicten
 • Relatieproblemen
 • Slaapproblemen
 • Klachten van depressieve aard, neerslachtigheid of somberheid
 • Levensvragen en zingeving
 • Lusteloosheid en geestelijke vermoeidheid
 • prikkelbaarheid, onrust en gejaagdheid
 • overactief zijn, niet stil kunnen zitten of staan
 • onvoldoende grip op jouw leven hebben
 • het gevoel hebben uit balans te zijn
 • angstgevoelens en onzekerheid
 • piekeren
 • geheugen- en concentratieverlies
 • neiging om moeilijke situaties te vermijden
 • niet meer kunnen genieten en kunnen ontspannen
 • overmatig eten, roken, alcohol- en koffiegebruik
 • lichamelijke klachten zonder medische oorzaak (zoals: hoofdpijn, spierpijn, maagpijn, benauwdheid, druk op de borst, duizeligheid en tintelingen in de armen en benen, overmatig transpireren, trillende handen, hartkloppingen, vaak verkouden en/of griep)

Herken jij jezelf in deze klachten of situaties? Dan kan dit wat voor jou zijn.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact op voor meer informatie.

Dreig je vast te lopen zowel werk als priv? ik kan je helpen om deze levensgebieden weer zelf vorm te geven, zodat er weer een goede balans ontstaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.