Werkgevers

Supervisie

Supervisie is gericht op leren van je werkervaringen. Dit past helemaal in de visie van mijn praktijk. Het leven is leren. Ook als professional kom je van alles tegen. Sommige ervaringen laten je groeien en andere ervaringen kunnen ingrijpend zijn. Ook van deze ervaringen kun je leren. Als professional kun je de ervaring bespreken en door middel van reflectie er betekenis aan geven. Vervolgens besluit je wat je wilt doen. Je maakt een verantwoorde keuze ten aanzien van je beroepsmatig handelen en dan integreer je de ervaring.

Supervisie is bij uitstek geschikt wanneer je op zoek bent naar verdiepend leren over je werk en je werkhouding. Wanneer je wilt investeren in duurzame professionele groei. Het is een goede manier om zowel persoonlijk als professioneel steviger te worden. Supervisie is een essentieel onderdeel van goede zelfzorg. Iedere professional zou zichzelf een supervisietraject moeten gunnen!

Professionals die binnen de hulpverlening werkzaam zijn (bv jeugdhulpverlening, jeugdbescherming, sociale wijkteams, gemeente), zijn van harte welkom om bij mij supervisie te krijgen.

Neem contact op voor een afspraak.

Kosten supervisie

De meeste werkgevers zijn bereid om deze kosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Ik ben geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional bij SKJ onder nummer: 100002225

 

Dreig je vast te lopen zowel werk als priv? ik kan je helpen om deze levensgebieden weer zelf vorm te geven, zodat er weer een goede balans ontstaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.