Geen categorie

Bijna vakantie

Herken je dat de dagen aftellen tot de zomervakantie? Nog even en dan kun je alles loslaten en eindelijk bijkomen.
Maar voordat het zover is moet er eerst nog van alles geregeld worden, zowel priv? als werk. De kinderen hebben allerlei activiteiten die ook voor de zomer afgerond moeten worden. Er zijn verschillende activiteiten, zoals avond4daagse, schoolreis etc.
Je wilt je van je beste kant laten zien als ouder, maar ook als werknemer. Dus zorg je ervoor dat je alle 4 de dagen meeloopt met de avond4daagse. School belde nog dat ze net een ouder te weinig hebben als begeleiding voor schoolreis. Je voelt je verantwoordelijk en wilt ook niet dat het niet door kan gaan. Ach het is je vrije dag dus vooruit maar.
Op je werk zijn er al een aantal collega?s die op vakantie gaan waarvan de taken tijdelijk overgenomen moeten worden. De andere collega?s hebben er geen tijd voor dus offer jij jezelf op.
Je kunt je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst een nacht hebt door kunnen slapen zonder dat je wakker lag van alle dingen die nog moeten gebeuren.
Wanneer je naar het werk rijdt merk je dat je wat last hebt van je nek en schouders. Na een aantal weken ga je toch maar naar de huisarts. Hij zegt dat je zo spoedig mogelijk naar de fysio moet gaan, want het zit volledig vast.
Och nee, dat ook nog! Wanneer moet je dit nu allemaal doen? Nog een paar weekjes en dan is het vakantie. En besluit je het nog even uit te stellen.
Met alle macht probeer je de ballen in de lucht te houden en dan?..
VAKANTIE!!
Hehe eindelijk geen verplichtingen vanuit het werk en school van de kinderen.
Het is mooi weer en je denkt eindelijk te kunnen bijkomen van alles. En dan merk je dat je helemaal uitgeblust bent en geen energie meer hebt om leuke dingen te gaan doen.

Wil je leren om de lat lager te leggen en meer voor jezelf te kiezen ? Ik kan je daar bij helpen. Of herken je je werknemer(s) in dit verhaal? Laat het dan niet gebeuren, maar geef hier preventief aandacht aan.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.
info@anneliestrox.nl

Dreig je vast te lopen zowel werk als priv? ik kan je helpen om deze levensgebieden weer zelf vorm te geven, zodat er weer een goede balans ontstaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.